Cihazlar ve Aksesuarlar
紅棗牛蒡鮮菇湯
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
2 人份
Malzemeler
-
去籽紅棗 洗淨,瀝乾5 顆
-
嫩薑 切片15 克
-
牛蒡 去皮,切塊(約2公分)100 克
-
水1000 克
-
玉米 切段(約2公分)150 克
-
新鮮綜合菇類 去根部,切段100 克
-
鹽¼ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
183.1 mg
Protein
5.1 g
Kalori
619.9 kJ /
148.2 kcal
Yağ
2.1 g
Lif
7.3 g
Doymuş Yağ
29.2 g
Karbonhidrat
29.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
產後補給站
74 Tarif
Tayvan
Tayvan