Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mejillones y salsa
- 2 dientes de ajo
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 100 g de sidra
- 200 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 20 g de harina
- 250 g de caldo de pollo
- 24 mejillones
Patatas rebozadas
- 2 cucharaditas de sal
- 1000 g de patatas (peladas y en rodajas de 5 mm)
- 100 - 150 g de harina para rebozar
- 4 huevos batidos
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1711 kJ / 409 kcal
- Protein
- 14.38 g
- Karbonhidrat
- 45.49 g
- Yağ
- 18.87 g
- Lif
- 4.27 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Patatas con almejas
40min
Tortilla guisada en salsa española
1h 10min
Pote asturiano
26h 30 min
Salsa de torta del Casar
10 Min
Espaguetis a la amatriciana
25min
Arroz cremoso con centollo "guisao" (Alberto Asensio)
1h
Farfalle con chirlas y tomates cherry
50min
Mejillones rellenos al estilo de Puglia
1h 10min
Callos con garbanzos
45min
Arroz caldoso con mejillones
50min
Mejillones a la provenzal (Moules à la provençale)
35min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30min