
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La marinade
- 6 gousses d'ail pelées et dégermées
- 30 g de gingembre frais pelé et coupé en lamelles
- 1 yaourt nature
- 1 c. à café de poivre noir moulu
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 600 g d'épaule d'agneau désossée coupée en cubes de 2 cm de côté
La pâte de curry
- 1 c. à café de graines de fenouil
- 1 c. à café de graines de cumin
- 1 c. à café de graines de coriandre
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 4 clous de girofle
- 4 capsules de cardamome verte, égrainées
- 2 oignons rouges pelés et coupés en quatre
- 1 poivron rouge épépiné et coupé en huit
- 1 c. à café de piment en poudre fort
- 300 g de tomates coupées en cubes
- 30 g d'huile de colza
- du sel
- 5 brins de coriandre fraîche effeuillés
- 3 brins de menthe fraîche effeuillés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 543 kcal / 2264 kJ
- Protein
- 35 g
- Yağ
- 34 g
- Karbonhidrat
- 18 g