Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Mehl
- 2 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 800 g Kalbfleisch, in Würfeln (ca. 5 cm)
- 10 g Koriander, abgezupft
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 10 g Basilikum, abgezupft
- 20 g Olivenöl
- 200 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 500 g Zwiebeln, in Spalten
-
40
g weißer Rum
veya 40 g Weinbrand - 150 g Tomaten, in Stücken (2 cm)
- 100 g Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- 25 g frische Kräuter, gemischt (Rosmarin, Minze und Thymian), siehe Tipp
- 100 g Rotwein, trocken
- 300 g Rinderfond
- 1 Bauernbrot (ca. 1000 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3696 kJ / 884 kcal
- Protein
- 65 g
- Karbonhidrat
- 159 g
- Yağ
- 41 g
- Lif
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken Wings in rauchiger Honigmarinade
1h 30min
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3 Std. 40 Min
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35min
Korean BBQ Poutine
4 godz. 30 min
Bánh-mì-Sandwiches mit Schweinebauch
3h 30min
Schweinerippchen süß-sauer mit Reis
2 godz. 25 min
Arroz Brut
1h
Koreanische Rippchen mit Mini-Tortillas
4h 10min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1h 40min
Slow Cooking Kalbs-Gemüse-Eintopf
2h 45min
Rindfleischsuppe mit Nudeln (红烧牛肉面)
1h 30min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1h