Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Sojasauce
- 40 g Honig
- 15 g brauner Zucker
- 30 g Reisessig
- 1 TL Ingwer, frisch, gerieben
- ¼ TL Chili, gemahlen
-
70
g Sake (Reiswein)
veya 70 g Wasser - 4 Hähnchen-Oberschenkel, mit Haut (à ca. 180 g)
- 1390 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 1 ½ TL Speisestärke
- 1 EL Sesam, geröstet
- 1 - 2 Frühlingszwiebeln, in schrägen Scheiben
- 1 frische Chili, entkernt, schräg geschnitten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1291 kJ / 309 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2sa
Hähnchen Teriyaki
2sa
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1h 25min
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3 godz. 40 min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1 Std. 50 Min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2sa
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1sa 30 dk
Slow Cooking Beef Madras
3 Std.
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1sa 30 dk
Saftgulasch vom Rind
2 Std. 45 Min