Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Sojasauce
- 40 g Honig
- 15 g brauner Zucker
- 30 g Reisessig
- 1 TL Ingwer, frisch, gerieben
- ¼ TL Chili, gemahlen
-
70
g Sake (Reiswein)
veya 70 g Wasser - 4 Hähnchen-Oberschenkel, mit Haut (à ca. 180 g)
- 1390 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 1 ½ TL Speisestärke
- 1 EL Sesam, geröstet
- 1 - 2 Frühlingszwiebeln, in schrägen Scheiben
- 1 frische Chili, entkernt, schräg geschnitten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1291 kJ / 309 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 Std. 25 Min
Hähnchen Teriyaki
2 Std.
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30min
Scharfes Sous-vide-Hähnchen mit glasierten Möhren
2h 50 min
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2 Std.
Salat mit Steak-Streifen
35 Min
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1h 30min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30min
Hähnchen Teriyaki
2 Std.
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3h 40min
Hähnchen mit Maronen und Eierpudding (板栗烧鸡和布丁)
1h 10min