Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g water
- 300 g groene asperges
- boter, om in te vetten
- 20 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm)
- ½ sjalot
- 30 g extra vergine olijfolie
- 1 ei
- 15 g maïzena (zetmeel)
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 8 zeetongfilets, vers
Citronette
- 20 g extra vergine olijfolie
- 50 g citroensap, vers geperst en gefilterd
- 1 snuifje zout
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1360 kJ / 325 kcal
- Protein
- 31.8 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 19.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Değerlendirme yok
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Asperge-watermeloen salade
40min
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
Gerookte zalm sneetjes
Değerlendirme yok
250 g sjalot kleuren
Değerlendirme yok
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Değerlendirme yok
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2h
Chocolademousse met sinaasappel
2 Std. 20 Min
Uiensoep
1h