Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g salsa
- 700 g bifes de atum fresco
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 ½ limão, só o sumo
- 260 g feijão-frade cozido escorrido
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 30 g azeite
- 300 g tomate em pedaços
- 50 g vinho branco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1795 kJ / 429 kcal
- Protein
- 50 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bacalhau com puré de grão e batata doce
35 min
Bifes de atum de cebolada
1h 5 min
Pescada com batatas ao vapor
40 min
Arroz com bacalhau, ovo e salsa
1h
Arroz com salmão a vapor
30 min
Dourada com manjericão
40 min
Solha com maçã e pimenta rosa
30 min
Solha com ervas e arroz jambalaya
45 min
Salada de frango e camarão com couve
20min
Arroz selvagem com couve e cebola caramelizadas
55 min
Salmão à portuguesa
45 min
Feijoada de atum fresco
40 min