Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g salsa
- 700 g bifes de atum fresco
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 ½ limão, só o sumo
- 260 g feijão-frade cozido escorrido
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 30 g azeite
- 300 g tomate em pedaços
- 50 g vinho branco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1795 kJ / 429 kcal
- Protein
- 50 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Feijoada de atum fresco
40 Min
Bacalhau à Soutelo
25min
Bolonhesa de legumes
25min
Salada de salmão com vinagreta de funcho em frasco
25min
Bifes de atum de cebolada
1u. 5min
Filetes de peixe com curgete e cogumelos
50 Min
Bife de atum com molho tártaro
20 Min
Salmão com laranja e cuscuz de brócolos
25min
Cuscuz com curgete e camarão
25min
Salada de polvo com batata e maçã
50 Min
Omeleta de espargos com tomate
35min
Peru com legumes
35min