Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g queijo parmesão
- 30 g azeite
- 6 dentes de alho
- 10 g pimento verde
- 40 g coentros, mais q.b. picados p/ guarnecer
- 10 g poejo
- 1 c. chá de sal
- 850 g água
- 50 g vinho branco
- 530 g lombos de bacalhau demolhado
- 320 g arroz p/ risoto
- 10 g manteiga
- 2 gemas de ovo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2498.1 kJ / 597.1 kcal
- Protein
- 36.2 g
- Karbonhidrat
- 71.7 g
- Yağ
- 17.4 g
- Doymuş Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 4.4 g
- Sodyum
- 1115.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmão com risoto de funcho
25 Min
Risoto de pato
1óra 15p
Risoto de bacalhau
50min
Risoto de bacalhau com grelos e broa de avintes
1óra
Risoto com ervas aromáticas
40 min
Risoto de dourada
1óra
Risoto de bacalhau com grão
40 min
Risoto de tamboril
50min
Risoto de camarão, espargos e açafrão
45 min
Risoto de camarão e leite de coco
30min
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30min
Risoto de curgete e camarão
35 min