Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte brisée
- 200 g de farine
- 1 jaune d'œuf
- 100 g de beurre, mou, coupé en morceaux et un peu pour graisser le moule
- 40 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 1 c. à café de sucre vanillé
Garniture
- 2 œufs
- 1 jaune d'œuf
-
200
g de vin cuit
veya 200 g de concentré de jus de poire - 100 g de crème double (45 % de matière grasse)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1507 kJ / 361 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse au thon
5 min
Gâteau à l'Ovo
55min
Moutarde de Bénichon
40 Min
Birchermüesli
1 Std. 10 Min
Tourte aux noix de l'Engadine
1 Std. 15 Min
Gâteau de Pâques
1 Std. 45 Min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Cake tyrolien automnal
1 Std. 20 Min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Duo de mini-tresses au beurre
2h 10 min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Papet vaudois
55min