Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Riz au lait
- 1 gousse de vanille
- ½ c. à café de sucre
- 1 pincée de sel
- 1000 g de lait
- 220 g de riz, blanc, rond (pour dessert) (pour riz au lait)
Compote de pruneaux
- 800 g de pruneaux, frais ou congelés, décongelés, coupés en deux et dénoyautés
- 60 g d'eau
- 60 g de sucre gélifiant (2:1)
- ¼ de c. à café de cannelle moulue (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2116 kJ / 505.7 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Karbonhidrat
- 94.5 g
- Yağ
- 9.3 g
- Doymuş Yağ
- 4.8 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 145.6 mg
Alternatif tarifler
Crêtes de coq
24h
Gratin de l’armailli
50min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55 min
Bâtonnets de légumes avec dip et petits pains complets
1 Std. 10 Min
Nœud au lard
2h 10min
Sbrinz râpé
5 Min
Panure
5 Min
Sauce automnale
10 Min
Polenta
1 Std.
Biberlis d'Appenzell
2 Std. 20 Min
Confiture d'abricot pour les provisions
55 min
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min