Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de lait
- 2 c. à café de sucre
- ½ cube de levure boulangère fraîche, (env. 20 g), émiettée
- 500 g de farine pour tresse
- 1 ¾ de c. à café de sel
- 60 g de beurre, en morceaux (1 cm)
- 160 g de lardons
- 20 g de germes d’oignons
- 1 œuf, battu
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1334 kJ / 318 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Soupe bâloise à la farine
1h 10min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Spätzlis au fromage
1h 10min
Gâteau du Vully
2h 30min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Cake Mississippi clair
1 Std. 15 Min
Cake aux branches
1h 10min
Cuchaule
2h 30min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min