Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de fromage de montagne des Grisons corsé, en morceaux (2 cm)
La pâte
- 250 g de farine de sarrasin
- 150 g de farine blanche
- 100 g d'eau
- 100 g de lait
- 4 œufs
- 1 c. à café de sel
Le chou frisé
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre
- 300 g de chou frisé, en lanières (1 cm)
- ¾ de c. à café de sel
- 250 g demi-crème, 25% de matières grasses
- 3 l eau
- 1 c. à soupe de sel
- 150 g de viande séchée des Grisons en tranches, en lanières (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3623 kJ / 869 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 77 g
- Yağ
- 40 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto alla milanese
30min
Macaronis du chalet
45min
Émincé à la zurichoise
50min
Spätzlis à la grisonne (2 portions)
45min
Risotto alle cinque P
30min
Rösti bernois
40min
Polenta et ragoût de champignons
45min
Focaccia au romarin
2 Std. 30 Min
Papet vaudois
55 min
Knöpflis
50min
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min
Tresse bernoise
1h 45min