Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de fromage de montagne des Grisons corsé, en morceaux (2 cm)
La pâte
- 250 g de farine de sarrasin
- 150 g de farine blanche
- 100 g d'eau
- 100 g de lait
- 4 œufs
- 1 c. à café de sel
Le chou frisé
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre
- 300 g de chou frisé, en lanières (1 cm)
- ¾ de c. à café de sel
- 250 g demi-crème, 25% de matières grasses
- 3 l eau
- 1 c. à soupe de sel
- 150 g de viande séchée des Grisons en tranches, en lanières (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3623 kJ / 869 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 77 g
- Yağ
- 40 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto alle cinque P
30 Min
Croissants au jambon
35min
Milanais
3h
Macaronis du chalet
45 Min
Röstis de légumes et sauce forestière à la crème
1h 15min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Röstis de légumes et sauce forestière à la crème (TM6)
1h 15min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Tresse bernoise
1h 45min
Papet vaudois
55 Min
Soupe d'orge des Grisons
55 Min