Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte
- 60 g de poireaux, en tronçons (2 cm)
- 70 g d'huile d'olive extra vierge (à adapter)
- 2 c. à café de sel (à adapter)
- 300 g d'eau
- 1 c. à café de sucre
-
25
g de levure boulangère fraîche
veya 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche -
250
g de farine manitoba
veya 250 g de farine pour pizza - 250 g de farine d'épeautre
Garniture et fin de préparation
- 150 g de salami, en tranches (3 mm)
- 6 figues séchées, en quartiers
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 18 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salade de chou-fleur-haricots rouges
10 Min
Chou-fleur et lentilles au curry
45min
Soupe de potimarron-pomme-poitrine de poulet
40 λεπτ.
Pain de lentilles
Değerlendirme yok
Galettes à la semoule sucrée
Değerlendirme yok
Biscuits aux amandes
40 λεπτ.
Croissants viennois
1h 30min
Gâteau de Pâques
1 Std. 45 Min
Gnocchi de ricotta et betteraves
1h 30min
Pâte de base pour pain
24 Std. 30 Min
Pain paysan
3ωρ.
Tarte aux épinards
55min