Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 280 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 250 g de farine d'épeautre complète
- 200 g de farine mi-blanche
- 1 ½ de c. à café de sel
- 100 g de noisettes
Le façonnage
- 1 c. à soupe de farine mi-blanche
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1380 kJ / 330 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain d'épeautre pur
11 Std.
Pain complet sans gluten
4 Std.
Pain complet
4 Std.
Pain d'épeautre et de blé
12h
Pain de seigle valaisan
10h
Pain paysan
3 Std.
Pain aux graines de lin
1h 30min
Petits pains au seigle
12h
Tresse russe aux canneberges
3 Std.
Pain croustillant
1 Std.
Tresse bernoise
1h 45 min
Pain bis en cocotte
2 Std. 25 Min