Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de fromage de montagne des Grisons corsé, en morceaux (2 cm)
La pâte
- 130 g de farine de sarrasin
- 75 g de farine blanche
- 50 g d'eau
- 50 g de lait
- 2 œufs
- ½ c. à café de sel
Le chou frisé
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 150 g de chou frisé, en lanières (1 cm)
- 1 pincée de sel
- 10 g de beurre
- 130 g de demi-crème, 25% de matières grasses
- 3 l d'eau
- 1 c. à soupe de sel
- 75 g de viande séchée des Grisons en tranches, en lanières (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3623 kJ / 869 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 77 g
- Yağ
- 40 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Étoiles à la cannelle
1h 30min
Croissants au jambon
35 Min
Risotto alla milanese
30 Min
Milanais
3ωρ.
Macaronis du chalet
45min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Spätzlis au fromage
1h 10min
Tarte flambée au lard
40 λεπτ.
Risotto aux bolets et au brie
35 Min
Miroirs
1h 40min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Tresse au beurre à 6 brins
2h 35 min