Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt

Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt

4.3 7 değerlendirme
Hazırlık 1sa
Toplam 2sa
4 portions

Malzemeler

Manti dough
  • baker's flour plus extra for dusting
    250 g
  • baker's flour
    250 g
  • egg
    1
  • water
    125 g
Wagyu beef and sauce
  • beef wagyu, partially frozen, cut into pieces (2 cm)
    100 g
  • Aleppo pepper plus extra to serve (see Tips)
    1 pinch
  • garlic cloves
    2
  • Greek-style natural yoghurt
    200 g
  • salt
    1 tsp
  • water for boiling
  • unsalted butter
    20 g
  • Turkish sausage (sucuk) cut into pieces (see Tips)
    100 g
  • frozen peas
    100 g
  • cocktail pickled onions
    100 g
  • capsicum paste (see Tips)
    50 g
  • fresh mint leaves
    10
  • Aleppo pepper to serve

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1519.9 mg
Protein 22.1 g
Kalori 1942.1 kJ / 462.4 kcal
Yağ 17 g
Lif 5.2 g
Doymuş Yağ 6.8 g
Karbonhidrat 52.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...