Uyumlu sürümler
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Manti dough
- 250 g baker's flour, plus extra for dusting
- 250 g baker's flour
- 1 egg
- 125 g water
Wagyu beef and sauce
- 100 g beef wagyu, partially frozen, cut into pieces (2 cm)
- 1 pinch Aleppo pepper, plus extra to serve (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 200 g Greek-style natural yoghurt
- 1 tsp salt
- water, for boiling
- 20 g unsalted butter
- 100 g Turkish sausage (sucuk), cut into pieces (see Tips)
- 100 g frozen peas
- 100 g cocktail pickled onions
- 50 g capsicum paste (see Tips)
- 10 fresh mint leaves
- Aleppo pepper, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1942.1 kJ / 462.4 kcal
- Protein
- 22.1 g
- Karbonhidrat
- 52.3 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 5.2 g
- Sodyum
- 1519.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Lamb Kibbeh
1h 30 min
Moroccan harira and chicken soup
1 Std.
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25h 20 min
Buttermilk and jalapeño marinade
5min
Smoked Indian-spiced quail
3h 20min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 godz. 30 min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2 godz. 30 min
Chilorio shredded pork with lime-pickled onions
2h 15min
Keftethes (Greek meatballs)
40min
Lime and chilli corn
40min
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1h 50min