Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Weizenmehl, griffig
- 20 g Weichweizengrieß Type 480
- 2 Eier (Größe M)
- 300 g Leber (siehe Tipps), sehnenfrei, in Stücken
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 2 - 3 Stängel Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 618.5 kJ / 148 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gebackene Leberknödel
2sa
Fleischstrudel für Suppe
40 min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7 Std. 10 Min
Steirisches Krenfleisch
2h 45 min
Semmelknödel
50 min
Butternockerl
40 min
Kärntner Reindling
2 godz. 40 min
Bröselknödel
40 min
Frittaten
30 min
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2 godz. 40 min
Tafelspitz mit Semmelkren
1sa 20 dk
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3sa