Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Weizenmehl, griffig
- 20 g Weichweizengrieß Type 480
- 2 Eier (Größe M)
- 300 g Leber (siehe Tipps), sehnenfrei, in Stücken
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 2 - 3 Stängel Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 618.5 kJ / 148 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frittaten
30 dk
Bröselknödel
40 Min
Tafelspitz mit Semmelkren
1sa 20 dk
Almkäsesuppe
25min
Gebackene Leberknödel
2h
Selchfleischknödel mit Rotgipflerkraut
1sa 20 dk
Kräuterschöberlsuppe
35 dk
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7sa 10 dk
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1sa 40 dk
Schinken-Käse-Rauten
35 dk
Fleischstrudel für Suppe
40 Min
Butternockerl
40 Min