Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Zucker
- 1 EL Zimt, gemahlen
- 420 g Weizenmehl, glatt
- 210 g Butter, kalt, in Stücken
- 3 Eidotter, kalt
- 50 g Milch, kalt
- 50 g Weißwein, kalt
- 1 Prise Salz
- 1 l Frittieröl
- Schlagobers zum Servieren (isteğe bağlı)
- Ribiselmarmelade zum Servieren (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 701 kJ / 168 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 15.5 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Burgenländerkipferl
1h 25min
Gebackene Leberknödel
2h
Osternest aus Germteig
2h
Rumschnitten
50min
Ribiseltorte mit Schneehaube
1h 10min
Kardinalschnitten
3h
Polsterzipfl
2h 10min
Mini-Schaumrollen
1h 40min
Bröselknödel
40min
Sonntags-Striezel
2h 15min
Gerührter Germgugelhupf
2h
Schnelle Biskuitroulade
30min