Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Germteig
- 100 g Milch
- 40 g Zucker, etwas mehr zum Ausstreuen
- 15 g frische Germ
- 300 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 40 g Butter, weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei (Größe M)
- 1 Eidotter
- 1 Msp. natürliches Vanilleextrakt
- 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
Nussfülle
- 200 g Walnüsse
- 100 g Haselnüsse
- 120 g Milch
- 100 g Marillenmarmelade
- 50 g Zucker
- 50 g Honig
- 20 g Rum
- 1 Msp. Zimt, gemahlen
- 1 Msp. natürliches Vanilleextrakt
- 50 g Butter
- Staubzucker zum Bestreuen (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 20 Stücke
- Kalori
- 20635 kJ / 4930 kcal
- Protein
- 96.8 g
- Karbonhidrat
- 465.2 g
- Yağ
- 293.8 g
- Doymuş Yağ
- 76.2 g
- Lif
- 36.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rumschnitten
50min
Osterpinzen
2h 50min
Nusszwieback
7h 50min
Osterpinze
2h 30min
Hadntorte mit Grantnmarmelade (Buchweizen-Nusstorte mit Preiselbeeren)
2h 30min
Polsterzipfl
2 godz. 10 min
Kärntner Reindling
2h 40 min.
Buchteln mit Powidl
2h 20 min
Mohnstrudel
2h 30min
Tante Poldis Nussgugelhupf
1hod. 30min
Gerührter Germgugelhupf
2hod.
Wiener Rehrücken
3h 40 min