Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 - 15 g Salz, unjodiert
- 2 ½ EL Majoran, getrocknet
-
¾
TL Schabzigerklee (Brotklee), gemahlen
veya ¼ TL Kümmel, gemahlen - 2 TL schwarze Pfefferkörner
- 3 Pimentkörner
- ¼ - ½ TL Macis
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 175 g Schweineleber, sehnenfrei, in Würfeln (3 cm)
- 175 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, in Würfeln (3 cm)
-
175
g Speck, roh, unbehandelt (grüner Speck), gewürfelt (1-2 cm)
veya 175 g Schweineschmalz - 1265 g Wasser
- 1 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (vegan) (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Glas
- Kalori
- 1754 kJ / 419 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gebackene Leberknödel
2 Std.
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2h 40 min
Grammelpogatscherl
1h 10min
Wiener Wurst
25h 30min
Weißwurst im Glas
14 Std. 30 Min
Geflügelleberkäse
14h 15min
Spagatkrapfen
11h 50min
Schmerstrudel
3 Std. 20 Min
Mostschober
2 Std.
Gsiberger Leberpastete
3h 30min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45 Min
Wurstaufstrich
10 dk