Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 - 15 g Salz, unjodiert
- 2 ½ EL Majoran, getrocknet
-
¾
TL Schabzigerklee (Brotklee), gemahlen
veya ¼ TL Kümmel, gemahlen - 2 TL schwarze Pfefferkörner
- 3 Pimentkörner
- ¼ - ½ TL Macis
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 175 g Schweineleber, sehnenfrei, in Würfeln (3 cm)
- 175 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, in Würfeln (3 cm)
-
175
g Speck, roh, unbehandelt (grüner Speck), gewürfelt (1-2 cm)
veya 175 g Schweineschmalz - 1265 g Wasser
- 1 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (vegan) (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Glas
- Kalori
- 1754 kJ / 419 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bröselknödel
40 min
Waldviertler Knödel
1h
Gebackene Leberknödel
2h
Blunzenpackerl
50 min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15 min
Grammelpogatscherl
1h 10 min
Gsiberger Leberpastete
3h 30min
Steirisches Krenfleisch
2 godz. 45 min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2óra 40p
Saibling | Backteig | Brennnessel | Leindotter
45 min
Somloer Nockerl
9 godz.
Butternockerl
40 min