Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g Butter, in Stücken
- 150 - 200 g Karotten, in Stücken
- 120 g Zwiebeln, in Stücken
- 2 EL Majoran, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
¼
TL Macis
veya 2 - 3 Prise Muskat, gemahlen - 400 g Faschiertes
- 1 Ei
- 1 Packung gezogener Strudelteig (2 x 2 Blätter)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1055 kJ / 252 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 373 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gebackene Leberknödel
2 Std.
Osternest aus Germteig
2 Std.
Hasenöhrl
1 Std.
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1 Std. 15 Min
Semmelknödel
50 Min
Leberreis
35 Min
Wurstknödel
1 Std. 20 Min
Kaspressknödelsuppe
1 godz. 35 min
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1 Std.
Bröselknödel
40 Min
Kräuterschöberlsuppe
35 Min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3 Std.