Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Rindsuppe
- 100 g Butter, in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen
- 200 g Semmelwürfel
- 600 g Rindsleber
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Eier (Größe M)
- 1 - 2 EL Petersilienblättchen, frisch
- 80 g Semmelbrösel
- 300 - 400 g Butterschmalz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 607 kJ / 145 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fleischstrudel für Suppe
40 min
Hasenöhrl
1h
Bayerischer Leberkäse
14sa 30 dk
Spagatkrapfen
11 Std. 50 Min
Leberreis
35 min
Leberknödel
55min
Wurstknödel
1sa 20 dk
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1hod. 40min
Bröselknödel
40 min
Kräuterschöberlsuppe
35 min
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1sa 30 dk
Tafelspitz mit Semmelkren
1sa 20 dk