Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Rindsuppe
- 100 g Butter, in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen
- 200 g Semmelwürfel
- 600 g Rindsleber
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Eier (Größe M)
- 1 - 2 EL Petersilienblättchen, frisch
- 80 g Semmelbrösel
- 300 - 400 g Butterschmalz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 607 kJ / 145 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fleischstrudel für Suppe
40 min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 Std. 20 Min
Grobe Streichwurst
13 Std.
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1 godz. 15 min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7h 10min
Leberreis
35min
Leberknödel
55min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40 min
Hasenöhrl
1 godz.
Strudelgrundteig - ohne Ei
45 min
Mini-Schaumrollen
1h 40 min