Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Rindsuppe
- 100 g Butter, in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen
- 200 g Semmelwürfel
- 600 g Rindsleber
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Eier (Größe M)
- 1 - 2 EL Petersilienblättchen, frisch
- 80 g Semmelbrösel
- 300 - 400 g Butterschmalz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 607 kJ / 145 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3h
Leberknödel
55min
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1h 30min
Topfenstrudel
2h 10 min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20min
Gebackene Hollerstrauben
30min
Grammelknödel
1h 30min
Salzburger Fleischkrapfen
1h 30min
Leberreis
35min
Wurstknödel
1h 20min
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55min
Fleischstrudel für Suppe
40min