Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Bio-Limetten
- 1 Bund frischer Schnittlauch (siehe Variation)
- 50 g Erdnüsse, geröstet, gesalzen
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 15 g Butter
- 480 g weiße Bohnen, aus der Dose, abgespült, abgetropft
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- ½ TL Thymian, getrocknet
- ¼ TL Currypulver
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- 100 g Weißwein
- 1 Karfiol (ca. 600-700 g), Strunk in Stücken, Rest in Röschen (ca. 2-3 cm)
- 150 g Schlagobers
- 10 - 15 g Honig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1187 kJ / 284 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linsen Dhal mit Spinat und Garnelen
35min
Kürbis-Linsen-Gemüse mit Apfel
30min
Karibisches Karfiol-Curry mit Süßkartoffeln
40min
Karfiol-Erdäpfel-Curry (Aloo Ghobi)
50 menit
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45min
Vegetarisch gefüllte Melanzani mit Safranjoghurt
50 menit
Lauwarmer Le Puy-Linsensalat mit Räuchertofu
1h 35min
Bunte Quinoa Bowl mit rotem Karfiolreis
45min
Dal Makhani
1j 15 menit
Vegetarisch gefüllte Hokkaidos aus dem Ofen
1j 5 menit
Erdäpfel-Spinat-Auflauf mit Paradeissauce
35min
Rote Rüben-Gulasch mit Dill-Erdäpfel
1h 30min