Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Erdäpfel, festkochend, in Stücken
- 50 g Tomatenmark
- 400 g Weißkraut, Strunk entfernt, in Stücken
- 40 g Butter, in Stücken
- 550 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß, geräuchert
- 1 - 1 ½ TL Paprikapulver, rosenscharf, nach Geschmack
- ½ TL Kümmel, ganz
- 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (siehe Variante)
- 1 - 2 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst, nach Geschmack
- 4 EL Sauerrahm
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 740 kJ / 177 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Krautsuppe
55min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55min
Krautfleckerl
40min
Pannonische Bohnensuppe
50min
Bohneneintopf mit Gerste
40min
Erdäpfel-Lauch-Suppe mit Brotchips
40min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min
Fisolengulasch
1h 10min
Paradeiskraut
35min
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40min
Letscho
40min