Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Erdäpfel, festkochend, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 50 g Tomatenmark
- 400 g Weißkraut, Strunk entfernt, in Stücken (4 cm)
- 40 g Butter, in Stücken
- 550 g Wasser
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß, geräuchert
- 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (siehe Variante)
- ½ TL Kümmel, ganz
- 1 - 1 ½ TL Paprikapulver, rosenscharf, nach Geschmack
- 1 TL Salz
- 4 EL Sauerrahm
- 1 - 2 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst, nach Geschmack
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 740 kJ / 177 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min
Bohneneintopf mit Gerste
40min
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40min
Pannonische Bohnensuppe
50min
Kohlrabi-Erbsen-Cremesuppe mit Radieschen
35min
Linsen mit Mangold und Speck
30 min
Letscho
40min
Haferflockensuppe
20min
Krautsuppe
55min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55min
Erfrischender Bohneneintopf
25 min
Fisolengulasch
1h 10 min