Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Mandeln
- 2 Streifen Zitronenschale, Bio (à 1 x 4 cm)
- ½ TL Kreuzkümmelsamen
- 50 g getrocknete Aprikosen, entsteint, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 4 Zweige Thymian, abgezupft
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 500 g Lammfleisch (z.B. aus der Keule), in Stücken (3 cm), angefroren
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 TL Olivenöl
- 100 g Feta, zerbröselt
- 200 g Joghurt, 3,5% Fett
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 749 kJ / 178 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pilaw-Reis
40min
Rindfleisch-Köfte mit Safran-Joghurt
1u. 20min
Lammkoteletts in Tomaten-Zwiebel-Sauce mit Weizen-Pilav - Keşkekli Pirzola Yahni
13 Std. 15 Min
Baku - Dolma
1u. 45min
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2u.
Kebab aus Rindfleisch mit Feta
1u. 20min
Auberginenschiffchen mit Hackfleisch - Karnıyarık
1u.
Dorade mit Okraschoten - Bamyalı Çupra
40min
Sheek Kebab
1h 10min
Nudelsäckchen mit Joghurtsauce - Mantı
1u. 45min
Yufka-Teig - Ev Yapımı Yufka
40min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35min