Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Mandeln
- 2 Streifen Zitronenschale, Bio (à 1 x 4 cm)
- ½ TL Kreuzkümmelsamen
- 50 g getrocknete Aprikosen, entsteint, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 4 Zweige Thymian, abgezupft
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 500 g Lammfleisch (z.B. aus der Keule), in Stücken (3 cm), angefroren
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 TL Olivenöl
- 100 g Feta, zerbröselt
- 200 g Joghurt, 3,5% Fett
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 749 kJ / 178 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rindfleisch-Köfte mit Safran-Joghurt
1 Std. 20 Min
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2 Std.
Fleischköfte mit Kichererbsenmehl im Mangold-Joghurt-Bett
40min
Kebab aus Rindfleisch mit Feta
1 Std. 20 Min
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50min
Pilaw mit Rosinen und Pinienkernen
40min
Lammkoteletts in Tomaten-Zwiebel-Sauce mit Weizen-Pilav - Keşkekli Pirzola Yahni
13h 15 min
Sheek Kebab
1 Std. 10 Min
Pilaw-Reis
40min
Koftas in Tahin-Sauce
50min
Kofta Curry
1 Std. 10 Min
Chicken Akhni
1 Std. 30 Min