Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- ¼ Bund Petersilie, abgezupft
- 2 Zwiebeln, geviertelt
- 3 EL Öl
- 150 g festkochende Kartoffeln, in Würfeln (1,5 cm)
- 150 g Möhren, in Würfeln (1,5 cm)
- 250 g Sellerie, in Würfeln (1,5 cm)
- 200 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 1000 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 TL Majoran, getrocknet
- 3 Prisen Pfeffer
- 150 g geräucherte Mettwürstchen, in Scheiben (1 cm)
- Salz zum Würzen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1163 kJ / 277 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grünkohleintopf mit Graupen und Chorizo
1h
Gemüsesuppe alla Nonna
50min
Weißkohl-Kartoffel-Eintopf mit Kümmel
45min
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1h
Eintopf von Wintergemüsen
50min
Grüne Minestrone
30min
Sauerkraut-Eintopf
35 Min
Weißkohl-Graupen-Eintopf
1h
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1h
Spitzkohlcremesuppe mit Weißwein
45min
Hokkaido-Endo-Eintopf
40min
Wirsingsuppe
35 Min