Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- ¼ Bund Petersilie, abgezupft
- 2 Zwiebeln, geviertelt
- 3 EL Öl
- 150 g festkochende Kartoffeln, in Würfeln (1,5 cm)
- 150 g Möhren, in Würfeln (1,5 cm)
- 250 g Sellerie, in Würfeln (1,5 cm)
- 200 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 1000 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 TL Majoran, getrocknet
- 3 Prisen Pfeffer
- 150 g geräucherte Mettwürstchen, in Scheiben (1 cm)
- Salz zum Würzen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1163 kJ / 277 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wirsingsuppe
35min
Hokkaido-Endo-Eintopf
40min
Weißkohl-Kartoffel-Eintopf mit Kümmel
45min
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50min
Kartoffel-Kürbis-Eintopf
1h 30min
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40min
Weißkohl-Graupen-Eintopf
1h
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1h
Eintopf von Wintergemüsen
50min
Sauerkraut-Eintopf
35min
Gemüsesuppe alla Nonna
50min
Kasseler-Gemüse-Eintopf
40min