Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- ¼ Bund Petersilie, abgezupft
- 2 Zwiebeln, geviertelt
- 3 EL Öl
- 150 g festkochende Kartoffeln, in Würfeln (1,5 cm)
- 150 g Möhren, in Würfeln (1,5 cm)
- 250 g Sellerie, in Würfeln (1,5 cm)
- 200 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 1000 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 TL Majoran, getrocknet
- 3 Prisen Pfeffer
- 150 g geräucherte Mettwürstchen, in Scheiben (1 cm)
- Salz zum Würzen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1163 kJ / 277 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grüne Bohnen-Kartoffel-Eintopf
30min
Hokkaido-Endo-Eintopf
40min
Kürbiseintopf
1h 30min
Spitzkohl-Kartoffel-Gemüse
40min
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1h
Wirsing-Möhren-Curry
1 Std. 10 Min
Paprika-Kartoffeln mit Kabanossi
50min
Wirsingsuppe
35min
Gemüse-Eintopf
50min
Eintopf von Wintergemüsen
50min
Weißkohl-Kartoffel-Eintopf mit Kümmel
45min
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50min