Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 7 Stängel Petersilie, abgezupft, Stängel beiseite gelegt
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Möhren, in Stücken
- 120 g Knollensellerie, in Stücken
- 120 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
- 800 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 1 TL Bohnenkraut
- ½ TL Pfeffer
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgew. 260 g), abgetropft
- 1 Dose weiße Bohnen (Abtropfgew. 250 g), abgetropft
- 250 g grüne Bohnen, TK, in Stücken (3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 982 kJ / 235 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 12.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bohnensuppe mit Nudeln
40min
Grüne Bohnensuppe mit Mettwürstchen
30min
Graupensuppe
1 Std.
Linsensuppe
8h 45min
Bouneschlupp (Saarland)
40min
Bohneneintopf
40min
Eintopf von Wintergemüsen
50min
Grüne Minestrone
30min
Weißkohl-Graupen-Eintopf
1 Std.
Bohneneintopf mit Feta
45min
Dänische Erbsensuppe
1 Std.
Wirsingsuppe
35min