Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Gouda, in Stücken
- 100 g Schinken, gekocht, in Stücken
- 800 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 600 g Kartoffeln, klein, gut gewaschen
- 800 g Porree, in Stücken (15 cm)
- 50 g Butter, weich und etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Mehl
- 20 g Senf
- 2 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1650 kJ / 395 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 8 g
Alternatif tarifler
Blumenkohlgratin
55min
Porree-Schinken-Auflauf
1 Std. 20 Min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1h
Wirsing italienisch mit Bandnudeln
50min
Kohlrabi-Spinat-Lasagne
1h 45min
Blumenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Parmesan
1h
Rosenkohl mit Kartoffeln und Tomatensauce
50min
Spitzkohleintopf mit Bandnudeln
35min
Wirsing-Möhren-Curry
1 Std. 10 Min
Kohlrabi-Kartoffel-Auflauf mit Basilikumsauce
1 Std. 10 Min
Rosenkohl-Auflauf
1h
Porreegemüse mit Kartoffeln und Kasseler
1h