Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 150 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 20 g Öl
- 1 Dose Sauerkraut, klein (Abtropfgew. 285 g)
- ½ TL Paprika edelsüß
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 400 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - 2 Lorbeerblätter
- 1 Prise Kokosblütenzucker
- 100 g Cabanossi, in Scheiben
- 4 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1700 kJ / 406 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauerkrauteintopf mit Pastinake
45min
Steckrüben-Eintopf
45min
Würziger Feuertopf
40 min
Sauerkrautsuppe
1hod.
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45min
Sauerkrautsuppe
1hod.
Kohlsuppe
45min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45min
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40 min
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1hod.
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50min
Mett-Porree-Suppe
40 min