Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 150 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 20 g Öl
- 1 Dose Sauerkraut, klein (Abtropfgew. 285 g)
- ½ TL Paprika edelsüß
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 400 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - 2 Lorbeerblätter
- 1 Prise Kokosblütenzucker
- 100 g Cabanossi, in Scheiben
- 4 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1700 kJ / 406 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kohlsuppe
45 min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45 min
Makkaroni-Hackfleisch-Suppe
50 min.
Sauerkrautsuppe
1h
Grüne Bohnensuppe mit Mettwürstchen
30 Min
Hack-Linsen-Eintopf
50 min.
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40 Min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45 min
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30 Min
Sauerkrautsuppe
1h
Blumenkohl-Bohnen-Gemüse
40 Min
Paprika-Curry-Suppe mit Rindfleisch
50 min.