Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Rote Bete, in Stücken
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 200 g Weißkohl, in Stücken
- 150 g Suppengrün, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 10 Pfefferkörner, schwarz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 400 g Rindfleisch (Brust), in mundgerechten Stücken
- 10 g Essig
- 10 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1428 kJ / 342 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauerkraut-Eintopf
35min
Fenchel-Quinoa-Suppe
25min
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40min
Borschtsch vegetarisch
1 Std. 10 Min
Kürbiseintopf
1h 30min
Blumenkohl-Bohnen-Gemüse
40min
Sauerkrauteintopf mit Pastinake
45min
Möhrencurry mit Hackbällchen
45min
Fencheleintopf
35min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min
Sommerliche Spitzkohlsuppe
1h
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50min