Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Rote Bete, in Stücken
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 200 g Weißkohl, in Stücken
- 150 g Suppengrün, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 10 Pfefferkörner, schwarz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 400 g Rindfleisch (Brust), in mundgerechten Stücken
- 10 g Essig
- 10 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1428 kJ / 342 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steckrüben-Eintopf
45 Min
Chinakohlsuppe mit Lamm (羊肉片汤)
40 Min
Grünkohl-Kichererbsen-Eintopf
35 Min
Sommerliche Spitzkohlsuppe
1 Std.
Sauerkraut-Eintopf
35 Min
Kartoffel-Bohnen-Eintopf mit Kalbsfilet
1 Std. 20 Min
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40 Min
Apfel-Zwiebel-Suppe
50 Min
Fenchel-Quinoa-Suppe
25 Min
Borschtsch vegetarisch
1 Std. 10 Min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50 Min