Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di alici fresche
- 500 g di acqua + q.b.
- 3 pizzichi di sale
- 40 g di mollica di pane
- 70 g di latte
- 200 g di bietole, le foglie pulite
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 2 spicchi di aglio a metà
- 1 uovo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di pinoli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1372 kJ / 328 kcal
- Protein
- 27.2 g
- Karbonhidrat
- 10.8 g
- Yağ
- 19.6 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carciofi alla romana
50 Min
Coniglio ripieno ai carciofi
1h 40min
Baccalà al forno con broccoli
1 Std. 30 Min
Alici alla Reggina
45 Min
Sgombri all'agro
1h 45min
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Baccalà alla Veracruz
1h
Antipasto di alici agli agrumi
2 Std. 10 Min
Alici ripiene al Varoma
50 Min
Coniglio ai carciofi
1 Std. 25 Min
Carciofi ripieni
50 Min
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1h 45min