Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di alici fresche
- 500 g di acqua + q.b.
- 3 pizzichi di sale
- 40 g di mollica di pane
- 70 g di latte
- 200 g di bietole, le foglie pulite
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 2 spicchi di aglio a metà
- 1 uovo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di pinoli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1372 kJ / 328 kcal
- Protein
- 27.2 g
- Karbonhidrat
- 10.8 g
- Yağ
- 19.6 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baccalà alla ligure
1 godz.
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Baccalà fritto in pastella
1 godz. 10 min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 godz.
Antipasto di alici agli agrumi
2h 10min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 godz.
Alici alla Reggina
45 Min
Baccalá alle olive
25 Min
Sgombri all'agro
1 godz. 45 min
Calamari ripieni alla norma
1 Std. 30 Min
Alici ripiene al Varoma
50 min
Calamari ripieni
1 Std. 30 Min