Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di alici fresche
- 500 g di acqua + q.b.
- 3 pizzichi di sale
- 40 g di mollica di pane
- 70 g di latte
- 200 g di bietole, le foglie pulite
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 2 spicchi di aglio a metà
- 1 uovo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di pinoli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1372 kJ / 328 kcal
- Protein
- 27.2 g
- Karbonhidrat
- 10.8 g
- Yağ
- 19.6 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scarola imbottita alle acciughe
1 Std.
Baccalà alla livornese
35 Min
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40 Min
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Tegamini di cipolle e alici
1 Std.
Alici ripiene al Varoma
50 min
Pasticcio di baccalà
1 Std. 30 Min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 Std.
Alici alla Reggina
45 Min
Pescestocco alla messinese
30 Min
Baccalà gratinato
1 Std.
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min