Spigola con uvetta e pinoli

Spigola con uvetta e pinoli

4.9 42 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
6 porzioni

Malzemeler

  • 100 g di uvetta sultanina
  • 50 g di pinoli sgusciati
  • 50 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 6 filetti di spigola (branzino) (circa 100 g l'uno)
  • 6 pizzichi di sale + q.b.
  • 120 g di cipolla in quarti
  • 3 spicchi di aglio
  • 500 g di foglie di spinaci freschi lavate

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 23.8 g
Kalori 1799 kJ / 430 kcal
Yağ 27.1 g
Karbonhidrat 22.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...