Spigola con uvetta e pinoli
TM5 TM6

Spigola con uvetta e pinoli

4.9 (38 değerlendirme)

Malzemeler

  • 100 g di uvetta sultanina
  • 50 g di pinoli sgusciati
  • 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 6 filetti di spigola (branzino) (circa 100 g l'uno)
  • 6 pizzichi di sale + q.b.
  • 120 g di cipolla in quarti
  • 3 spicchi di aglio
  • 500 g di foglie di spinaci freschi, lavate

Besin Değeri
şuna göre 1 porzione
Kalori
1799 kJ / 430 kcal
Protein
23.8 g
Karbonhidrat
22.6 g
Yağ
27.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler