Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di uvetta sultanina
- 50 g di pinoli sgusciati
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 6 filetti di spigola (branzino) (circa 100 g l'uno)
- 6 pizzichi di sale + q.b.
- 120 g di cipolla in quarti
- 3 spicchi di aglio
- 500 g di foglie di spinaci freschi, lavate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1799 kJ / 430 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Karbonhidrat
- 22.6 g
- Yağ
- 27.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 Std. 20 Min
Salmone all'arancia e pistacchi
40min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Orata al cartoccio con zucca e frutta secca
40min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35 Min
Salmone in crosta di mandorle con tagliatelle agli asparagi
45min
Paccheri zucca e gamberoni
50 Min
Filetti di salmone con crema di zucca
35 Min
Involtini di branzino con crema di cime di rapa
1 Std.
Turbanti di spigola e arancio
1 Std.
Tonno allo zenzero e melagrana
40min