Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di foglie di cavolo verza a listerelle
- 800 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino raso di sale
- 20 g di burro + q.b.
- 160 g di fette di pane
- 200 g di pancetta affumicata a fette
- 200 g di Fontina a tocchetti
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2734 kJ / 653.5 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 35.5 g
- Yağ
- 45.8 g
- Lif
- 6.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di cipolle
1 godz.
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Polenta pasticciata con cavolo nero e formaggi filanti
1h 35 min
Zuppa di baita
45 min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30 min
Lasagne valtellinesi
2h
Zuppa montanara
1 godz.
Blanc manger
7 Std.
Cirighet
30min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 Std. 40 Min
Cacciucco di ceci
50min