Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di foglie di cavolo verza a listerelle
- 800 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino raso di sale
- 20 g di burro + q.b.
- 160 g di fette di pane
- 200 g di pancetta affumicata a fette
- 200 g di Fontina a tocchetti
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2734 kJ / 653.5 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 35.5 g
- Yağ
- 45.8 g
- Lif
- 6.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2h
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 min
Leek and tattie soup
40 min
Minestra di farro, cavolo nero e salsiccia
1h 5min
Zuppa di baita
45 min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1h 40min
Quiche porri e prosciutto
1 godz. 45 min
Strüdel uva e salsiccia
2h
Sformatini formaggio e aromatiche (tartra)
1h
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 godz. 10 min
Terrine di polenta gratinata con salsa ai funghi
1h 15min
Quiche asparagi e bacon
1 godz. 45 min