Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dressing
- 100 g Soja-Joghurtalternative natur
- 50 g Orangensaft
- 5 g Zitronensaft
- 10 g Rapsöl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Koriander, gemahlen
- ¼ TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Piment
- 10 g Agavendicksaft
Salat und Fertigstellung
- 1 rote Paprika (ca. 100 g), in Stücken
- 1 Möhre (ca. 100 g), in Stücken
- 5 Stängel Minze, abgezupft
- 200 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 100 g Bulgur
- 120 g Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1632 kJ / 390 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 10.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quinoa-Salat mit Sonnenblumenkernen
40 min
Kichererbsensalat
35 min
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2h 45 min
Bulgursalat
35 min
Bunter Quinoasalat
50 min
Kichererbsensalat
15 min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 min
Bulgursalat mit Granatapfelkernen und Feta
50 min
Blumenkohl-Kichererbsen-Salat
40 min
Couscous-Curry-Salat mit Kichererbsen
15 min
Blumenkohl-"Taboulé"
10min
Quinoa-Tabouleh
40 min