Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Butter, in Stücken
- 70 g Mehl
- 1200 g Rinderfond (z. B. von Lacroix)
- 1 ½ EL Dijon-Senf
- 1 ½ EL körniger Senf
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Bacon, in Streifen (ca. 5 mm)
- 200 g Crème fraîche
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3152 kJ / 756 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 70 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Joppiesauce
45 min
Parmesansüppchen
25 min
Spitzkohlcremesuppe mit Weißwein
45 min
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50 min
Käsesüppchen mit Nuss-Topping
40 min
Corn Chowder (Amerikanische Maissuppe)
35 min
Erdnuss-Suppe
40 min
Romana-Röllchen mit Caesar-Dip
1 Std.
Mais-Kokos-Suppe
40 min
Mett-Porree-Suppe
40 min
Feta-Cremesuppe
35 min
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
45 min