Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Butter, in Stücken
- 70 g Mehl
- 1200 g Rinderfond (z. B. von Lacroix)
- 1 ½ EL Dijon-Senf
- 1 ½ EL körniger Senf
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Bacon, in Streifen (ca. 5 mm)
- 200 g Crème fraîche
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3152 kJ / 756 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 70 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50min
Maiscremesuppe
30 min
Kartoffel-Käse-Suppe
30 min
Käsesüppchen mit Nuss-Topping
40 min
Kräuter-Kartoffelsuppe mit Brätklößchen
50min
Gelbe Gazpacho mit Bacon-Chips
30 min
Kalte Caprese-Suppe
2h 15min
Käsesuppe
15min
Sauerkrautsuppe mit Knoblauchsahne
40 min
Feta-Cremesuppe
35min
Blumenkohlsuppe mit Stilton
30 min
Mett-Porree-Suppe
40 min