Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Butter, in Stücken
- 70 g Mehl
- 1200 g Rinderfond (z. B. von Lacroix)
- 1 ½ EL Dijon-Senf
- 1 ½ EL körniger Senf
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Bacon, in Streifen (ca. 5 mm)
- 200 g Crème fraîche
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3152 kJ / 756 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 70 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mett-Porree-Suppe
40 Min
Wirsing-Käse-Suppe
45 min
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50 min.
Herzhafte Melonen-Kaltschale mit Parmaschinken
15 Min
Moules et frites
45 min
Blumenkohlcremesuppe mit Tomatenhäckerle
45 min
Senfsüppchen
30 Min
Maiseintopf
35 Min
Weißwein-Suppe
30 Min
Forellencremesuppe
40 Min
Feta-Cremesuppe
35 Min
Corn Chowder (Amerikanische Maissuppe)
35 Min