Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 TL Kümmel, ganz
- 2 EL Öl
- 800 g Lammfleisch aus der Keule, in Stücken (4 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 400 g Geflügelfond
- 300 g Möhren, längs geviertelt, in Stücken (4 cm)
- 400 g Steckrüben, in Würfeln (2 cm)
- 600 g Kartoffeln, geviertelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2066 kJ / 493 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nasi Goreng
50 min.
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50 min.
Schnelles Lamm Dhansak
50 min.
Labskaus
50 min.
Boeuf Bourguignon
9h 30min
Reisnudelbowl mit Schmorfleisch
2 godz.
Sheperd`s Pie
1 godz. 30 min
Irish-Stout-Beef (Irland)
1 Std. 15 Min
Tandoori-Schweinefilet auf Glasnudelsalat
1h
Rindfleisch-Wirsing-Eintopf mit Tomatenbröselei
3h
Gefüllte Äpfel mit Hackfleisch und Kartoffel-Sauerkraut-Stampf
1h
Westfälisches Blindhuhn (Nordrhein-Westfalen)
1h