Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 TL Kümmel, ganz
- 2 EL Öl
- 800 g Lammfleisch aus der Keule, in Stücken (4 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 400 g Geflügelfond
- 300 g Möhren, längs geviertelt, in Stücken (4 cm)
- 400 g Steckrüben, in Würfeln (2 cm)
- 600 g Kartoffeln, geviertelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2066 kJ / 493 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schnelles Lamm-Dhansak
45 dk
Rindfleischstew
1 godz. 40 min
Hähnchen-Tajine mit Birnen und Backpflaumen
40 dk
Boeuf Bourguignon
9 godz. 30 min
Schnelles Lamm Dhansak
50min
Indisches Lammcurry
1 godz. 30 min
Boboti (pikant gewürzter Hackbraten)
1 godz. 10 min
Reisnudelbowl mit Schmorfleisch
2 godz.
Biff a la Lindström mit schwedischen Kartoffeln
1j 15 menit
Irish-Stout-Beef (Irland)
1j 15 menit
Labskaus
50min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h