Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Blumenkohl, in Röschen
- 450 g Wasser
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- 20 g Ingwer, frisch, geschält, in dünnen Scheiben
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 10 g Öl
- 1 TL rote Currypaste
- 300 g Mandeldrink, ungesüsst
-
1
TL Gemüsebouillon
veya 1 Würfel Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - 10 g Tomatenpüree
- ½ TL Salz
- 1 EL Mandeln, gehobelt zum Garnieren (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 918 kJ / 221 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 9.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kürbissuppe
35min
Fenchel-Karotten-Crèmesuppe
40min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 Min
Kürbis-Orangen-Suppe
35min
Tomatensuppe mit Quark
25min
Blumenkohl-Crèmesuppe
50 min
Kürbis-Tomaten-Suppe
25min
Kürbis-Apfel-Suppe mit Pouletbrust
40min
Blumenkohl-Linsen-Curry
45 Min
Kürbissuppe
35min
Sellerie-Apfel-Suppe
30 Min
Rüeblisuppe mit Minze
35min