Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g rote Peperoni, in Stücken (3 x 3 cm)
- 150 g rote Zwiebeln, in Vierteln
- 2 Knoblauchzehen, ungeschält
- 1 EL Olivenöl, nativ
- 30 g Ingwer
- 30 g Olivenöl, nativ
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 TL Koriander, gemahlen
- 120 g Kartoffeln, geschält und in Stücken (2 x 2 cm)
- 800 g Wasser
-
1 ½
EL Gemüse-Bouillon Paste
veya 1 ½ Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - 1 TL feinkörniges Salz
- 1 TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
-
4
EL Quark
veya 4 EL griechisches Joghurt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 745 kJ / 178 kcal
- Protein
- 5.74 g
- Karbonhidrat
- 9.46 g
- Yağ
- 13.05 g
- Lif
- 1.89 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30min
Kürbis-Orangen-Suppe
35min
Gerstensuppe
1h 20min
Blumenkohl-Crèmesuppe
50min
Peperonicremesuppe
20min
Kürbis-Apfel-Suppe mit Pouletbrust
40min
Munder Safranrisotto
45min
Maissuppe mit Wienerli und Bürli
25min
Sellerie-Apfel-Suppe
30min
Rüeblisuppe mit Minze
35min
Randen-Suppe
45min
Polenta mit Pilzragout
45min