Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 300 g tomate cortado em pedaços
- 30 g azeite
- 400 g feijão-branco cozido escorrido
- 300 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
- 800 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 150 g cardos s/ folhas (ver dica)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 753.6 kJ / 180.1 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Karbonhidrat
- 27.7 g
- Yağ
- 5.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 639 mg
Alternatif tarifler
Sopa de alho-francês e nabiças
45 min
Sopa de feijão-verde
35 min
Sopa de feijão-branco com couve-galega
55 min
Sopa de feijão-verde e cenoura
40min
Sopa primavera
40min
Sopa rica
1 godz. 10 min
Caldo-verde de feijão branco
40min
Sopa ribollita
45 min
Sopa de lingueirão
40min
Juliana de legumes
40min
Sopa 2 feijões
45 min
Sopa de couve e batata
50 min