Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 80 g cenoura
- 800 g água
- ½ c. chá de sal
- 500 g postas de bacalhau demolhado
- 200 g natas
- 150 g crème fraîche
- 15 g mostarda de Dijon
- 5 pés de aneto
- 1 pitada de pimenta moída
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1328 kJ / 318 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de nabiças e feijão branco
35min
Creme de ervilhas e hortelã
35min
Sopa de feijão branco e nabiças
50min
Canja da ceia
50min
Rabo de boi
16h
Creme de feijão-manteiga e pesto
35min
Caldo-verde Bé
1h 10min
Sopa de castanhas
45min
Sopa de feijoca com agrião
40 Min
Sopa de salmão
55min
Sopa de alho-francês
40 Min
Creme de ervilhas da avó Adília
35min