Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 ramo espargos verdes s/ as partes fibrosas, cortados em fatias (5 mm aprox.)
- 50 g presunto serrano cortado em cubos
- 2 dentes de alho
- 40 g azeite
- 1 pitada de colorau
- 1200 g água
- 2 cubos de caldo de legumes
- 50 g massa tipo vermicelli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 507.1 kJ / 121.2 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 9.4 g
- Yağ
- 7.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 235.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de beterraba com tostas gourmet
50 Min
Creme de abóbora com caril
35min
Menu: Sopa de couve-flor com espinafres & Peixe com puré de abóbora
45min
Sopa de favas mexicana
50 Min
Menu: Creme de cenoura e caril & lagostins com arroz aromatizado
45min
Sopa de cenoura e aipo com azeite de ervas
45min
Canja de noodles
40 Min
Sopa de grelos à portuguesa
1h
Creme de ervilhas e hortelã
35min
Sopa de cenoura e espargos com amêndoa
30 Min
Sopa de cenoura e pera
1h
Sopa de batata e abóbora com camarão
45min