
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g su, hamuru yapıştırmak için ekstra su
- ½ tk elma sirkesi
- 380 g un, hamuru açmak için ekstra 80-100 g un
- 2 tk tuz
- 60 g soğan, ikiye bölünmüş
- 250 g yağsız kıyma
- 2 tutam toz karabiber
- ayçiçek yağı, kızartmak için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 1117.8 kJ / 267 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Karbonhidrat
- 28.8 g
- Yağ
- 13.2 g
- Lif
- 1.7 g
Alternatif tarifler
Üç Katlı Çikolatalı Pasta
2 Std. 30 Min
Profiterol
2 Std. 15 Min
Kaşarlı Pide
1h 45min
Havuçlu Çiğ Kek
3 Std. 15 Min
Yumurtalı Tam Buğday Makarna
1 godz. 40 min
Turplu krem peynir
10 min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1 godz. 40 min
Entekke Böreği
40 Min
Un Kurabiyesi
1h
Lor Peyniri
30 Min
Kore Usulü Kızarmış Tavuk
4 Std.
Hatay Usulü Fellah Köftesi
1h 5 min