Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g su, hamuru yapıştırmak için ekstra su
- ½ tk elma sirkesi
- 380 g un, hamuru açmak için ekstra 80-100 g un
- 2 tk tuz
- 60 g soğan, ikiye bölünmüş
- 250 g yağsız kıyma
- 2 tutam toz karabiber
- ayçiçek yağı, kızartmak için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 1117.8 kJ / 267 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Karbonhidrat
- 28.8 g
- Yağ
- 13.2 g
- Lif
- 1.7 g
Alternatif tarifler
Lokma
4h 35 min
Dört Peynirli Yassı Ekmek
40min
Kore Usulü Kızarmış Tavuk
4 godz.
Ketçap ve Biber Dolgulu Poğaça
1 godz. 55 min
Pita Ekmeği
2 godz.
Entekke Böreği
40min
Çikolatalı Trüf
3h 25min
Buharda Lahanalı ve Etli Çin Mantısı
1 godz. 35 min
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
1h 5min
Peynirli Poğaça
1 godz. 30 min
Hatay Kömbesi
1 godz. 10 min
Mantı
1 godz. 45 min