Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 克 油
- 20 克 蒜頭
- 250 克 豬軟骨 ,先以熱水川燙去血水
- 800 克 水
- 120 克 罐裝雪蓮子 ,以清水沖洗乾淨
- 150 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
- 120 克 新鮮黑木耳 ,切片(約2公分)
- 1 茶匙 鹽
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 773.4 kJ / 185 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Karbonhidrat
- 12.6 g
- Yağ
- 9.5 g
- Lif
- 3.4 g