黑木耳雪蓮子軟骨湯

黑木耳雪蓮子軟骨湯

3.0 2 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 人份

Malzemeler

  • 5 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 豬軟骨 先以熱水川燙去血水
    250 克
  • 800 克
  • 罐裝雪蓮子 以清水沖洗乾淨
    120 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)
    150 克
  • 新鮮黑木耳 切片(約2公分)
    120 克
  • 1 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 13.6 g
Kalori 773.4 kJ / 185 kcal
Yağ 9.5 g
Lif 3.4 g
Karbonhidrat 12.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...