Cihazlar ve Aksesuarlar
黑木耳雪蓮子軟骨湯
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 人份
Malzemeler
-
油5 克
-
蒜頭20 克
-
豬軟骨 先以熱水川燙去血水250 克
-
水800 克
-
罐裝雪蓮子 以清水沖洗乾淨120 克
-
紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)150 克
-
新鮮黑木耳 切片(約2公分)120 克
-
鹽1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
13.6 g
Kalori
773.4 kJ /
185 kcal
Yağ
9.5 g
Lif
3.4 g
Karbonhidrat
12.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
養生有鈣念
11 Tarif
Tayvan
Tayvan