Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g di lievito di birra fresco
- 140 g di latte
- 60 g di zucchero
- 200 - 220 g di farina tipo 00
- 200 g di farina manitoba
- 2 uova medie
- 80 g di burro, 40 g a tocchetti e 40 g fuso
- 250 g di confettura di albicocche
- 20 g di zucchero a velo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1821 kJ / 435.2 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 71 g
- Yağ
- 12.1 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Corona di pan di pizza
4h
Panini rosmarino e uva
3h 20min
Canederli di ricotta con ragù di rabarbaro
1h 5min
Canederli alle albicocche
1h 50 min.
Salsa bolzanina
15min
Focaccia alla crema di formaggi
2h 10min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 Std. 10 Min
Plumcake con liquore all'uovo
1 Std. 10 Min
Salsa belga
Değerlendirme yok
Nodini mediterranei
3 Std. 50 Min
Focaccia tirolese
3 Std. 30 Min
Gnocchi con la "fioreta"
30min