Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g di lievito di birra fresco
- 140 g di latte
- 60 g di zucchero
- 200 - 220 g di farina tipo 00
- 200 g di farina manitoba
- 2 uova medie
- 80 g di burro, 40 g a tocchetti e 40 g fuso
- 250 g di confettura di albicocche
- 20 g di zucchero a velo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1821 kJ / 435.2 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 71 g
- Yağ
- 12.1 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buchteln alla confettura di prugne
4h 10min
Veneziane
2h 40min
Zaleti
1 godz.
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1h 10min
Pinza triestina
6h
Triangoli alle nocciole e mandorle (nussecken)
3 Std.
Salsa bolzanina
15 menit
Foresta nera
2h 30min
Pane per toast
3 Std.
Vanillekipferl
45 min
Gnocchi de' susini
1 godz.
Sciroppo alla menta
1 godz.