Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Canederli
- 60 g di burro a pezzi
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di farina di semola di grano duro
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 2 uova
- 20 albicocche piccole
- 10 zollette di zucchero
Terminare la preparazione
- 120 g di burro a pezzi
- 180 g di germe di grano
- 50 g di zucchero
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2125 kJ / 508 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Karbonhidrat
- 54.1 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1 godz. 10 min
Gnocchetti de gris
30min
Pan de muerto
6 Std. 10 Min
Smoothie barbabietola e lamponi
10 dk
Spatzle con burrata e carciofi
50min
Champurrado
30min
Flammkuchen con lardo ed erbe aromatiche
1h
Torta raw di mele e frutti di bosco
1h 40min
Schüttelbrot (schiacciata tirolese)
3sa 30 dk
Bicchierini di mele al mascarpone
30min
Mousse allo yogurt greco e lamponi
3hod. 50min
Minestra imbottita
1sa 30 dk