Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Canederli
- 60 g di burro a pezzi
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di farina di semola di grano duro
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 2 uova
- 20 albicocche piccole
- 10 zollette di zucchero
Terminare la preparazione
- 120 g di burro a pezzi
- 180 g di germe di grano
- 50 g di zucchero
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2125 kJ / 508 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Karbonhidrat
- 54.1 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buchteln
4h
Kaiserschmarren
50 min
Salsa olandese
30 Min
Frittelline all'aglio selvatico con crema alle erbe
40 Min
Fritole veneziane
2 godz. 40 min
Salsa bolzanina
15min
Composta di pomodori e capperi
1 Std.
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 Std. 10 Min
Contorno di asparagi bianchi con salsa olandese allo yogurt
45 Min
Gnocchi de' susini
1 Std.
Kaiserschmarrn (pancake dolci con uvetta)
35 Min
Gnocchi con la "fioreta"
30 Min