Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Canederli
- 60 g di burro a pezzi
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 50 g di farina di semola di grano duro
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 2 uova
- 150 g di farina tipo 00
- 20 albicocche piccole
- 10 zollette di zucchero
- di farina tipo 00 q.b.
- di farina tipo 00
Terminare la preparazione
- 120 g di burro a pezzi
- 180 g di germe di grano
- 50 g di zucchero
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2125 kJ / 508 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Karbonhidrat
- 54.1 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1 godz. 10 min
Gnocchi con la "fioreta"
30 min
Buchteln
4h
Chutney al mango e senape
1 godz. 10 min
Gnocchi de' susini
1 godz.
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 godz. 10 min
Crumble alle prugne
1 godz.
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30 min
Crema di mais (creamed corn)
30 min
Schlutzkrapfen (ravioli di magro alla tirolese)
1 godz. 30 min
Salsa bolzanina
15min
Tortel di patate
40 min