Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di uvetta passa
- 30 g di Rum
- 4 albumi
- 4 tuorli
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 100 g di farina tipo 00
- 175 g di latte intero
- 50 g di zucchero
- 60 g di burro
- 30 g di zucchero a velo
- 240 g di confettura di mirtilli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1566.8 kJ / 374.3 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Karbonhidrat
- 24.7 g
- Yağ
- 11.7 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spatzle agli spinaci
1j
Blinis con salmone
1j
Scones
30 min
Canederli alle albicocche
1h 50min
Salsa bolzanina
15min
Strangolapreti alla trentina
4 Std.
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1h 10 min
Spatzle con burrata e carciofi
50 menit
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1 godz. 5 min
Kaiserschmarrn (pancake dolci con uvetta)
35 Min
Gnocchi con la "fioreta"
30 min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10 min