Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di pane bianco, non completamente raffermo (di 1 giorno)
- 200 g di latte tiepido
- 50 g di cipolla bianca a pezzi
- 150 g di speck a cubetti o a fette
- 3 fili di erba cipollina fresca
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di burro
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 50 g di farina
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 500 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2918.3 kJ / 697.5 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Karbonhidrat
- 41.3 g
- Yağ
- 17.9 g
- Lif
- 6.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gulash tirolese
1 Std. 30 Min
Buchteln
4h
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1 Std. 30 Min
Gnocchi di patate crude e pane
40min
Frittaten-Suppe (Zuppa di frittata in brodo)
50min
Knödel
50min
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min
Spaghetti e meatballs di pollo
1h 40min
Spatzle agli spinaci
1h
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30min
Gemusesuppe
40min