Cihazlar ve Aksesuarlar
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 10 dk
24 pieces
Malzemeler
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Citrus curd
-
orange juice (approx. ½ orange)30 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
caster sugar110 g
-
unsalted butter softened80 g
-
eggs2
Ricotta doughnuts
-
egg1
-
caster sugar120 g
-
plain flour150 g
-
full cream milk50 g
-
baking powder2 tsp
-
lemon zest only, grated, no white pith¼
-
vegetable oil for deep frying1500 g
-
ground cinnamon1 tsp
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 piece
Sodyum
188.7 mg
Protein
4.6 g
Kalori
2937.8 kJ /
699.5 kcal
Yağ
68.5 g
Lif
0.3 g
Doymuş Yağ
10.7 g
Karbonhidrat
19.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Focus on Ricotta
7 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Choux pastry
1sa
Crème pâtissière
15 dk
Kormolas (Kulkuls)
3sa
Strawberry chocolate calzones
1sa 55 dk
Yoyo slice
2sa 30 dk
Granini slice
2sa 15 dk
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1sa 40 dk
Three cheese pides
1sa 40 dk
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1sa 30 dk
Moscato panna cotta with pistachios
6sa 25 dk
Bee sting cake
6sa 50 dk
Lamingtons
1sa 10 dk