Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Roggenkörner
- 130 g Weizenkörner
- 500 g Buttermilch
- 80 g frische Hefe, grob zerbröselt
- 100 g Zuckerrübensirup
- 250 g Weizenmehl Type 1050
- 50 g Leinsamen
- 200 g Sonnenblumenkerne
- 2 TL Salz
- Butter zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 721 kJ / 172 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 229 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dinkel-Bürli
11 godz.
Graubrot
2 Std.
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Dinkel-Malz-Brot
1h 40 min.
Rheinisches Schwarzbrot
3h 15min
Dinkel-Roggen-Landbrot
3 Std.
Möhren-Müsli-Brot
2h 30min
Weltmeisterbrot
5 Std.
Vollkornklotz
3 Std. 30 Min
Vollwertbrot
2 godz. 20 min
Schwarzbrot
3 Std.
Körnerbrot
1h 40 min.