Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 15 g de beurre
- 200 g d'orge perlé
- 100 g de vin blanc sec
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g d'asperges vertes
- 50 g de parmesan, en copeaux
- 4 c. à café bombées de mascarpone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1423 kJ / 340 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto de sarrasin aux champignons
1h 15 min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30min
Risotto tout vert
40min
Pâtes courtes au romanesco et citron
40min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45min
Risotto végétarien
35 Min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35 Min
Risotto aux asperges
45min
Risotto de printemps
55min
Risotto d'orge perlé à la feta
1 godz. 5 min
Risotto en rouge et vert
1h 10min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35 Min