Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan
TM6 TM5

Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan

3.7 ( 13 değerlendirme )

Malzemeler

  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 15 g de beurre
  • 200 g d'orge perlé
  • 100 g de vin blanc sec
  • 800 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 200 g d'asperges vertes
  • 50 g de parmesan en copeaux
  • 4 c. à café bombées de mascarpone

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
340 kcal / 1423 kJ
Protein
12 g
Yağ
14 g
Karbonhidrat
38 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler