![Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8768670B-04A5-4CB4-B1A2-9B21955CB7D6/Derivates/182ede96-f1af-4bf8-b47b-289a9872a957.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 15 g de beurre
- 200 g d'orge perlé
- 100 g de vin blanc sec
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g d'asperges vertes
- 50 g de parmesan, en copeaux
- 4 c. à café bombées de mascarpone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1423 kJ / 340 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salade au quinoa, raisin et fromage
45 min
Galettes de panais à la coriandre et flocons d'avoine
40 min
Gnocchi aux orties
1 godz. 15 min
Fettucine vegan au chou-fleur
1 godz.
Gnocchis de courge au lait d'amande
1h 5min
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1 godz.
Houmous de haricots blancs et noix de cajou
15min
Risotto tout vert
40 min
Risotto à la butternut et aux amandes
35 min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 min
Risotto à la betterave
30 min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 min