Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 15 g de beurre
- 200 g d'orge perlé
- 100 g de vin blanc sec
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g d'asperges vertes
- 50 g de parmesan, en copeaux
- 4 c. à café bombées de mascarpone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1423 kJ / 340 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto d'orge perlé à la feta
1sa 5 dk
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 dk
Risotto aux morilles
45min
Risotto de sarrasin aux champignons
1sa 15 dk
Risotto aux asperges
45min
Risotto tout vert
40min
Soupe à la courge et au lait de coco
55 min
Risotto méditerranéen à l'orge
55 min
Crème de courgette et noix de cajou sans cuisson
15min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 dk
Risotto aux asperges
35 dk
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min